Sari la conținut

Noua executare KRUK anulata!

Nu uita să dai share

O noua executare KRUK anulata!

Executare de 157.837 lei anulata!

Nu va lasati intimidati de firmele de recuperari creante!

O analiza corecta a situatiei dumneavoastra poate stopa executarea  demarata  de acesti recuperatori.

Toti cei executati silit  trebuie sa stie ca au la indemana o procedura eficienta prin care pot contracara cu succes executarile silite* ABUZIVE*

Mare atentie, exista un termen de 15 zile, de la comunicarea actelor de executare, care trebuie respectat.

Formuland contestatie la executare acestia obtin anularea intregii executari, iar consecinta este ca nu mai trebuie sa restituie nimic din creditul restant.

Contestatia la executare trebuie formulata in termen de 15 zile de la data la care debitorul a luat la cunostinta de inceperea executarii silite.

Aceasta data este ziua in care se primeste de la executorul judecatoresc documentele de executare, instiintare despre executare, somatie, poprire conturi, poprire angajator.

Demararea actiunii denumite contestatie la executare peste termenul de 15 zile, confera recuperatorului prezumtia de legalitate a executarii silite.

Formuland contestatie la executare in termen  am reusit sa anulam o noua executare abuziva, pornita de recuperatorul Investcapital  prin KRUK ROMANIA SRL , la Judecatoria Sectorului 4.

Suma nu este deloc de neglijat fiind vorba de 157837,94 lei;

Judecatorul a anulat executarea silita si  a dispus intoarcerea executarii pentru sumele  retinute.

In termen de 15 zile de la primirea documentelor , clientul ne-a solicitat asistenta juridica urmata de contestatie la executare impotriva Kruk Romania SRL.

Am redactat si depus contestatia la executare la judecatoria competenta din raza domiciliului clientului, solicitand sa fie anulata intreaga executare  in temeiul prescriptiei dreptului de a mai solicita executarea silita.

Chiar daca executarea a fost deschisa si inchisa de mai multe ori , creditorul crezand ca prin acest procedeu intrerupe termenul de prescriptie, am reusit sa nu mai poata fi pusa in executare niciodata aceasta creanta.

In aceasta situatie Judecatoria Sectorului 4  a admis contestatia la executare.

Părţi

NumeCalitate parte
Contestator
INVESTCAPITAL LTDIntimat

 

Şedinţe

21.10.2021
Ora estimata: 09:00
Complet: C25 (2020) – civil şi executări
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatoarea                           în contradictoriu cu intimata INVESTCAPITAL LTD. Anulează executarea silită efectuată în cadrul dosarului de executare nr. 552MI/2021 al BEJ Ionescu Marian Daniel. Obligă intimata la plata către contestatoare a cheltuielilor de judecată în cuantum de 1500 lei din care 1300 lei onorariu avocat iar 200 lei reprezentând contravaloare fotocopiere dosar executare. Dispune restituirea către contestatoare a taxei judiciare de timbru în cuantum de 1000 lei, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria sectorului 4 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 21.10.2021.
Document: Hotarâre  14599/2021  21.10.2021

 

Av. Lazar Ioan

tel.0721449675


Nu uita să dai share
Hai sa vorbim
1
*** Avocat Lazar Ioan ***
Salut,
Ai nevoie de ajutor?