Sari la conținut

Despre noi

Nu uita să dai share

POVESTEA NOASTRĂ

Cabinet Avocat Lazar Ioan a fost infiintat in anul 2008 este condus de Av. Lazar Ioan fiind înființat în baza Legii 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat și Statutul profesiei de avocat.


Avocat Lazăr Ioan figurează în tabloul avocaților, Baroului Prahova, afiliat al Uniunii Naționale a Barourilor din România, din anul 2006 incepand ca avocat stagiar la Cabinet Avocat Matei Alexandru.
Cabinetul desfășoară o activitate axată în principal pe CONTESTATIE LA EXECUTARE, drept civil, drept comercial, dreptul muncii, recuperari creante. Inca de la inceput, am observat nevoia clientilor de a impartasi problemele si dupa gasirea rezolvarilor.
Dupa aproape 17 ani pe piata, consideram ca am devenit furnizor complet si inovator de consultanta juridica si reprezentare in fata instantelor de toate gradele , cu peste 1000 de dosare solutionate favorabil.
Misiunea noastra este de a ne sprijini clientii, lasand o amprenta pozitiva in viata acestora. Ghidati de valorile noastre puternice precum pasiunea, increderea si implicarea, atingem succesul prin indeplinirea unor obiective care implica mai mult decat realizarile financiare SMM Panel.

DE CE NOI?
Experienta, intelegerea profunda a problemelor clientului , gandirea out-of-the-box si entuziasmul ne califica drept un partener de incredere pe toate planurile.
Suntem increzatori in intelegerea nevoilor clientilor nostri, descoperind solutii personalizate si nu standard
Tratam cu seriozitate, implicare si deosebita atentie fiecare caz in parte
Interesul clientului este primordial
Noi aducem legea de partea clientului

NOI ITI ADUCEM LEGEA DE PARTEA TA!


Nu uita să dai share
Hai sa vorbim
1
*** Avocat Lazar Ioan ***
Salut,
Ai nevoie de ajutor?