Jasa SEO profesional Jasa SEO profesional
no comments

Executare silita KREDYT INKASO anulata!

Executare silita KREDYT INKASO anulata!

Cei aflati in executare silita , demarate de astfel de recuperatori trebuie sa stie ca au la indemana o procedura eficienta prin care pot contracara cu succes executarile silite* ABUZIVE*

Formuland contestatie la executare acestia obtin anularea intregii executari, iar consecinta este ca nu mai trebuie sa restituie nimic din creditul restant.

Contestatia la executare trebuie formulata in termen de 15 zile de la data la care debitorul a luat la cunostinta de inceperea executarii silite.

Aceasta data este ziua in care se primeste de la executorul judecatoresc documentele de executare, instiintare despre executare, somatie, poprire conturi, poprire angajator.

Demararea actiunii denumite contestatie la executare peste termenul de 15 zile, confera recuperatorului prezumtia de legalitate a executarii silite.

Formuland contestatie la executare in termen  am reusit sa anulam o noua executare abuziva, pornita de recuperatorul SC KREDYT INKASO INVESTMENTS RO SA, la Judecatoria Timisoara.

Judecatorul dispus anularea executarea silita si  a dispus intoarcerea executarii pentru sumele  retinute.

In termen de 15 zile de la primirea documentelor , clientul ne-a solicitat asistenta juridica urmata de contestatie la executare impotriva KREDYT INKASO.

Am redactat si depus contestatia la executare la judecatoria competenta din raza domiciliului clientului, solicitand sa fie anulata intreaga executare  in temeiul prescriptiei dreptului de a mai solicita executarea silita.

In aceasta situatie Judecatoria Timisoara  a admis contestatia la executare.

 

Hotararea Judecatoriei a fost mentinuta de catre instanta de apel, astfel, clientul nu mai trebuie sa plateasca suma de 38.971,29 lei.

Nr. unic (nr. format vechi) :            /325/2020
Data inregistrarii15.06.2021
Data ultimei modificari:24.11.2021
Sectie:SECŢIA I-a CIVILĂ
Materie:Civil
Obiect:contestaţie la executare
Stadiu procesual:Apel

Av. Lazar Ioan

tel.0721449675

Părţi

NumeCalitate parte
Intimat
SC KREDYT INKASO INVESTMENTS RO SAApelant

Şedinţe

23.11.2021
Ora estimata: 09:00
Complet: NC1-A
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelanta la plata către intimat a sumei de 1.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată la data de 23.11.2021 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei conform art.396 alin.2 NCPC.
Document: Hotarâre  1469/2021  23.11.2021

Av.Lazar Ioan

Tel.0721449675

Hai sa vorbim
1
*** Avocat Lazar Ioan ***
Salut,
Ai nevoie de ajutor?