Sari la conținut

Executare DDM INVEST anulata!

Nu uita să dai share

Executare DDM INVEST anulata!

Executare de 36206,37  lei anulata!

Nu va lasati intimidati de firmele de recuperari creante!

O analiza corecta a situatiei dumneavoastra poate stopa executarea  demarata  de acesti recuperatori.

Toti cei executati silit  trebuie sa stie ca au la indemana o procedura eficienta prin care pot contracara cu succes executarile silite* ABUZIVE*

Mare atentie, exista un termen de 15 zile de la comunicarea actelor de executare care trebuie respectat.

Formuland contestatie la executare acestia obtin anularea intregii executari, iar consecinta este ca nu mai trebuie sa restituie nimic din creditul restant.

Contestatia la executare trebuie formulata in termen de 15 zile de la data la care debitorul a luat la cunostinta de inceperea executarii silite.

Aceasta data este ziua in care se primeste de la executorul judecatoresc documentele de executare, instiintare despre executare, somatie, poprire conturi, poprire angajator.

Demararea actiunii denumite contestatie la executare peste termenul de 15 zile, confera recuperatorului prezumtia de legalitate a executarii silite.

Formuland contestatie la executare in termen  am reusit sa anulam o noua executare abuziva, pornita de recuperatorul DDM INVEST III  prin DDM  DEBT ROMÂNIA SRL, la Judecatoria Sectorului 1.

Suma nu este deloc de neglijat fiind vorba de 36206,37  lei;

Judecatorul a anulat executarea silita si  a dispus intoarcerea executarii pentru sumele  retinute.

In termen de 15 zile de la primirea documentelor , clientul ne-a solicitat asistenta juridica urmata de contestatie la executare impotriva DDM INVEST.

Am redactat si depus contestatia la executare la judecatoria competenta din raza domiciliului clientului, solicitand sa fie anulata intreaga executare  in temeiul prescriptiei dreptului de a mai solicita executarea silita.

Chiar daca executarea a fost deschisa si inchisa de mai multe ori , creditorul crezand ca prin acest procedeu intrerupe termenul de prescriptie, am reusit sa nu mai poata fi pusa in executare niciodata aceasta creanta.

In aceasta situatie Judecatoria Sectorului 1  a admis contestatia la executare.

                     CU DOMICILIUL ALES cABINET DE AVOCAT LAZĂRContestator
DDM INVEST III AGIntimat

 

Şedinţe

21.12.2021
Ora estimata: 08:30
Complet: Complet amanari de pronuntare
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii, ca neîntemeiată. Admite contestaţia la executare. Anulează încheierea de încuviinţare a executării silite pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti în dosarul nr          /299/2021, actele de executare silită efectuate în dosarul de executare nr.           /2021 al BEJ Moldoveanu Adrian. Dispune întoarcerea executării silite prin obligarea intimatei la restituirea către contestatoare a sumei executate în cuantum de 6584 lei. Dispune restituirea taxei judiciare de timbru în cuantum de 1000 lei aferentă contestaţiei la executare, după rămânerea definitivă a hotărârii. Obligă intimata la plata către contestatoare a sumei de 1400 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. În temeiul art. 717 alin. 2 C.P.C. va obliga contestatoarea la plata către BEJ Moldoveanu Adrian a sumei de 316,54 lei reprezentând fotocopiere dosar de executare. În temeiul art. 720 alin. 4 C.P.C. prezenta hotărâre se va comunica, din oficiu, BEJ Moldoveanu Adrian, după rămânerea definitivă. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.
Document: Hotarâre         / 2021  21.12.2021

 

 


Nu uita să dai share
Hai sa vorbim
1
*** Avocat Lazar Ioan ***
Salut,
Ai nevoie de ajutor?