Sari la conținut

Cu executarea la control!

Nu uita să dai share

Cu executarea la controlul instantei!

Mai lucram si PRO BONO!

O noua executare KRUK anulata!

Executare de 23.000 lei anulata!

Nu va lasati intimidati de firmele de recuperari creante!

O analiza corecta a situatiei dumneavoastra poate stopa executarea  demarata  de acesti recuperatori.

Toti cei executati silit  trebuie sa stie ca au la indemana o procedura eficienta prin care pot contracara cu succes executarile silite* ABUZIVE*

Caz clasic administrat de KRUk, card de credit de 2500 lei incheiat in 2008 si executare silita demarata pentru 22.000 lei din care dobanda de 17.000 lei, 2500 principal si comisioane de 2500 lei.

Formuland contestatie la executare acestia obtin anularea intregii executari, iar consecinta este ca nu mai trebuie sa restituie nimic din aceasta suma.

Contestatia la executare trebuie formulata in termen de 15 zile de la data la care debitorul a luat la cunostinta de inceperea executarii silite.

Aceasta data este ziua in care se primeste de la executorul judecatoresc documentele de executare, instiintare despre executare, somatie, poprire conturi, poprire angajator.

Demararea actiunii denumite contestatie la executare peste termenul de 15 zile, confera recuperatorului prezumtia de legalitate a executarii silite.

Formuland contestatie la executare in termen  am reusit sa anulam o noua executare abuziva, pornita de recuperatorul Investcapital  prin KRUK ROMANIA SRL , la Judecatoria BRAD.

Suma nu este deloc de neglijat pentru o persoana cu venituri minime, fiind vorba de 22.000  lei;

Dosar administrat BRO BONO!

Judecatorul a anulat executarea silita si  a dispus intoarcerea executarii pentru sumele  retinute.

In termen de 15 zile de la primirea documentelor , clientul ne-a solicitat asistenta juridica urmata de contestatie la executare impotriva KRUK. Datorita situatiei dificile am hotarat sa ne ocupam BRO BONO!

Am redactat si depus contestatia la executare la judecatoria competenta din raza domiciliului clientului, solicitand sa fie anulata intreaga executare  in temeiul prescriptiei dreptului de a mai solicita executarea silita.

Chiar daca executarea a fost deschisa si inchisa de mai multe ori , creditorul crezand ca prin acest procedeu intrerupe termenul de prescriptie, am reusit sa nu mai poata fi pusa in executare niciodata aceasta creanta.

In aceasta situatie Judecatoria BRAD  a admis contestatia la executare.

 

NumeCalitate parte
                            , la av. LAZĂR IOANContestator
PROSPEROCAPITAL SARL, PRIN KRUK ROMANIA SRLIntimat
PROSPEROCAPITAL S.A.R.L.Intimat

 

 

Şedinţe

21.04.2022
Ora estimata: 09:00
Complet: C3 civil – fond funciar – minori
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul             , cu domiciliul procesual ales la cabinet de avocat Lazăr Ioan, în contradictoriu cu intimata ProsperoCapital S.a.R.L. persoană juridică cu sediul social în Luxemburg cu adresa pentru comunicarea actelor de procedură în municipiul …. Constată prescris dreptul intimatei de a obţine executarea silită în temeiul titlului executoriu reprezentat de contract de credit nr.                       /26.06.2008 încheiat între SC Bancpost SA şi contestator. Anulează întreaga executare silită din dosarul execu?ional nr. 1140/2021 al BEJA                                  . Dispune întoarcerea executării pentru eventualele sume executate după începerea executării. Fără cheltuieli de judecată. Obligă intimata ProsperoCapital S.a.R.L. să achite BEJA                                    suma de 60,69 lei reprezentând contravaloarea xerocopierii dosarului execu?ional. Executorie. Cu apel în 10 zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Judecătoria Brad. Pronunţată în data de 21.04.2022 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  221/2022  21.04.2022

Av. Lazar Ioan

 


Nu uita să dai share
Hai sa vorbim
1
*** Avocat Lazar Ioan ***
Salut,
Ai nevoie de ajutor?