fbpx
Jasa SEO profesional Jasa SEO profesional

KRUK pierde un nou proces!

Prosperocapital prin Kruk Romania SRL, demareaza mii de executari silite la nivelul intregii tari.

Cu toate ca dreptul de a mai solicita executarea silita sa precris, mizand pe faptul ca debitorii nu isi cunosc drepturile si devin victime ale acestora.

Cei aflati in executare silita , demarate de astfel de firmele de recuperari creante din afara tarii, trebuie sa stie ca au la indemana o procedura eficienta prin care pot contracara cu succes astfel de  executarile silite.

Formuland contestatie la executare acestia obtin anularea intregii executari, iar consecinta este ca nu mai trebuie sa restituie nimic din creditul restant.

Ce trebuie sa stiti in din momentul in care primiti acte de la executorul judecatoresc?

Este ca aveti doar un termen de 15 zile in care sa va exercitati dreptul de a formula contestatie la executare.

Contestatia la executare trebuie formulata in termen de 15 zile de la data la care debitorul a luat la cunostinta de inceperea executarii silite.

Mare atentie ca acest termen incepe sa curga conform stampilelor aflate pe plic si nu data la care dumneavoastra le gasiti in cutia postala sau la usa.

De la acea data se poate calcula acel termen de a formula contestatie la executare.

Demararea contestatie la executare peste termenul de 15 zile, confera recuperatorului prezumtia de legalitate a executarii silite.

Formuland contestatie la executare in termen  de 15 zile am reusit sa anulam o noua executare pornita de ProsperoCapital (Kruk Romania) judecatoria sector 5.

Judecatorul a anulat executarea silita si  a dispus intoarcerea executarii pentru sumele  retinute.

Clientul a incheiat in 2003 cu SC BANCPOST SA un credit, pe care nu la mai putut rambursa din diferite motive.

Banca a vandut creanta succesiv pana  ce a ajuns la recuperatorul Prosperocapital.

In termen de 15 zile de la primirea documentelor , clientul ne-a solicitat asistenta juridica urmata de contestatie la executare.

Am formulat si depus contestatia la executare la judecatoria competenta.Am solicitand sa fie anulata intreaga executare  in temeiul prescriptiei dreptului de a mai solicita executarea silita.

In aceasta situatie Judecatoria sector 5 a admis contestatia la executare.

Avand in vedere ca, intotdeuna, pentru a se putea invoca prescrierea dreptului de a solicita executarea silita trebuie sa formulezi contestatie la executare in termen de 15 zile de la primirea primirea primelor acte de executare poti si tu sa anulezi o astfel de executare.

Nu sta pe ganduri si solicita ajutor specializat cand primesti acte de executare silita!

Nu le lasa pe alta zi pentru ca se poate sa fie prea tarziu, iar oricat de bun ar fi specialistul la care apelati,exceptia tardivitatii nu poate fi ocolita.

Esti intr-o astfel de situatie, ai primit acte de executare silita?

Apeleaza la noi si vom face totul ca tu sa castigi.

Ai nevoie de ajutor specializat ?

Suntem aici pentru tine!

Hotarare

Reply

Hai sa vorbim
1
*** Avocat Lazar Ioan ***
Salut,
Ai nevoie de ajutor?