Sari la conținut

Cum sa scapi de executarea silita!

Nu uita să dai share

Executarea silita demarata de Debt Collection Agency  anulata.

Recuperatorul Ultimo Portofolio Investment(Luxemburg) SA prin Debt Collection Agency invins in instanta din nou,executarea silita anulata!

Nu uitati ca atunci cand aveti de-a face cu o firma de recuperari  creante este foarte important sa apelati la avocat  pentru a primi indicatiile necesare, creditul poate fi prescris ca si in cazul de mai jos.

Ultimo Portofolio Investment(Luxemburg) SA prin Debt Collection Agency, demareaza mii de executari silite la nivelul intregii tari, cu toate ca dreptul de a mai solicita executarea silita sa precris, mizand pe faptul ca debitorii nu isi cunosc drepturile si devin victime ale acestora.

Cei aflati in executare silita , demarate de astfel de firmele de recuperari creante din afara tarii, trebuie sa stie ca au la indemana o procedura eficienta prin care pot contracara cu succes astfel de   executarile silite.

Formuland contestatie  am anulat executarea silita, iar consecinta este ca nu mai trebuie sa restituie nimic din creditul restant.

Ce trebuie sa stiti si sa analizati din momentul in care primiti acte de la executorul judecatoresc, este ca aveti doar un termen de 15 zile in care sa va exercitati dreptul de a formula contestatie la executare.

Contestatia  trebuie formulata in termen de 15 zile de la data la care debitorul a luat la cunostinta de inceperea executarii silite.

Mare atentie ca acest termen incepe sa curga conform stampilelor aflate pe plic si nu data la care dumneavoastra le gasiti in cutia postala sau la usa.

De la acea data se poate calcula acel termen de a formula contestatie la executare.

Demararea contestatie la executare peste termenul de 15 zile, confera recuperatorului prezumtia de legalitate a executarii silite.

Formuland contestatie la executare, in termen  de 15 zile am reusit sa anulam o noua executare pornita de Ultimo Portofolio Investment(Luxemburg) SA prin Debt Collection Agency, la Judecatoria Campulung.

Judecatorul a dispus respingerea contestatiei considerand ca ineptiilecelor de la Debt Collection Agency nu sunt valide,

Avand in vedere ca intotdeuna pentru a se putea invoca prescrierea dreptului de a solicita executarea silita trebuie sa formulezi contestatie in termen de 15 zile de la primirea primirea primelor acte de executare poti si tu sa anulezi o astfel de executare.

In baza clauzelor contractului de credit in conditiile in care imprumutatul nu plateste la scadenta banca are obligatia de a declara scadent anticipat creditul in maximum 30 de zile.

In aceasta situatie “asa zisul creditor “ nu a uzat de calea conferita de lege si anume de executarea silita in termenul de 3 ani si astfel sa intrerupa acest termen

Nu sta pe ganduri si solicita ajutor specializat cand primesti acte de executare silita, nu le lasa pe alta zi pentru ca se poate sa fie prea tarziu, iar oricat de bun ar fi specialistul la care apelati,exceptia tardivitatii nu poate fi ocolita.

NumeCalitate parte
                                       – LA CAB. AVOCAT LAZĂR IOANContestator
ULTIMO PORTFOLIO INVESTMENT ( LUXEMBURG ) S.A . – PRIN DEBT COLLECTION AGENCYIntimat

 

 

Şedinţe

30.10.2019
Ora estimata: 08:30
Complet: C5 – civil
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţiile netimbrării acţiunii şi a lipsei calităţii de reprezentant. Admite contestaţia la executare. Anulează formele de executare silită întocmite în dosarul de executare nr. 71/2019 al Biroului Executorului Judecătoresc Balica Bogdan Laurenţiu. La rămânerea definitivă a prezentei sentinţe, se va restitui contestatoarei taxa de timbru în sumă de 383 lei achitată cu chitanţa seria AA nr. 415837/02.05.2019 emisă de Primăria Municipiului Câmpulung. Prezenta sentinţă este executorie şi supusă numai apelului la Tribunalul Specializat Argeş, în termen de 10 zile de la comunicare, în conformitate cu dispoziţiile art. 651 alin. 4 C.pr.civ. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Câmpulung. În conformitate cu art. 396 alin. 2 C.pr.civ. pronunţarea hotărârii se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, azi 30 octombrie 2019, prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre            30.10.2019

 

Esti intr-o astfel de situatie, ai primit acte de executare silita?

Apeleaza la noi si vom face totul ca tu sa castigi.

Ai nevoie de ajutor specializat ?

Suntem aici pentru tine!

 


Nu uita să dai share
Hai sa vorbim
1
*** Avocat Lazar Ioan ***
Salut,
Ai nevoie de ajutor?